Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Uraturi De Anul Nou Haioase

Uraturi De Anul Nou Haioase. De dormiti, de nu dormiti va rugam sa va treziti. Noi suntem studentii buni, nu servim cursuri de luni marti e zi de sarbatoare nu servim. Alte uraturi de anul nou vedeti aici. Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Un mini film cu politie si uraturi de anul nou organizat de valeriu rotaru.

Uratura caprei de anul nou. Foaie verde grâu mărunt hai cu caii tropăind. # va doresc ca in anul nou ce vine sa aveti parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 zile pline de bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600. Urăturile comince de anul nou au haz18ul lor, fiind încă o dovadă a spiritului glumeț care face ca la ceas de sărbătoare, românii să se de dormiți, de nu dormiți vă rugăm să vă treziți. Scenariu pentru srbtoarea de anul nou.

Uraturi Prosti
Uraturi Prosti Source from : https://ro.scribd.com/doc/87621807/URATURI-PROSTI
La multi ani cu sanatate, sa va dea domnul de toate. De dormiti, de nu dormiti va rugam sa va treziti. Anul nou o sa ne fie, inceput de veselie. În noaptea anului nou, conform tradiției românești, se merge cu uratul. Sa primiti doar vesti de bine, in noul an care vine.

Aho, aho, sara sfântului vasile, la mulți ani români cu bine.

În pofida faptului că, odată cu trecerea timpului, acest obicei își pierde din valoare, pentru a menține și a promova datinile strămoșești, iată 4 urături ce vestesc venirea unui nou an. La mulți ani cu sănătate, să vă dea domnul de toate. Verbul a ura, exprimă o dorinţă de bine, rostită la adresa cuiva, de obicei cu ocazia unui eveniment deosebit şi este sinonim cu a felicita. Scenariu pentru srbtoarea de anul nou. De dormiti, de nu dormiti va rugam sa va treziti.

Alte uraturi de anul nou vedeti aici. Verbul a ura, exprimă o dorinţă de bine, rostită la adresa cuiva, de obicei cu ocazia unui eveniment deosebit şi este sinonim cu a felicita. Sa aveti belsug in casa, tot ce va doriti pe masa. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. De un an și nouă zile.

Mesaje De Anul Nou Felicitări Urari De Anul Nou 2018 Un An Nou Fericit Tuturor
Mesaje De Anul Nou Felicitări Urari De Anul Nou 2018 Un An Nou Fericit Tuturor Source from : https://www.romaniatv.net/mesaje-de-anul-nou-felicitari-urari-de-anul-nou_395034.html
Urăturile comince de anul nou au haz18ul lor, fiind încă o dovadă a spiritului glumeț care face ca la ceas de sărbătoare, românii să se de dormiți, de nu dormiți vă rugăm să vă treziți. Uraturi de anul nou haioase. Noi suntem studentii buni, nu servim cursuri de luni marti e zi de sarbatoare nu servim. Uraturi comice si haioase de anul nou pentru tineri, adolescenti, adulti dar si batrani. Nu uita nici de clopoțel, buhai sau căciula din piele de cârlan!

Eu am observat ca majoritatea tinerilor de varsta mea 18 ani nu prea mai asculta manele si considera ca noi cei care ascultam manele suntem cocalari, inculti etc.

31 decembrie 2014 nota 9.0 din 7 voturi. Respectiv, noi îți sugerăm mai multe urături deosebite dintre care o poți alege pe cea potrivită lui. Uratura caprei de anul nou. În noaptea anului nou, conform tradiției românești, se merge cu uratul. Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate!

Va doresc intai de toate, un an urare la anul nou. Uratul, obicei agrar structurat compoziţional după modelul colindelor, practicat în ajun de anul nou. Colectie de uraturi de anul nou: Zurgalai si clopotei, ceala roata mai flacai! Foaie verde grâu mărunt hai cu caii tropăind.

17 Anul Nou Ideas In 2021 Urări De Anul Nou Felicitări De Anul Nou Felicitări
17 Anul Nou Ideas In 2021 Urări De Anul Nou Felicitări De Anul Nou Felicitări Source from : https://ro.pinterest.com/raucarmen/anul-nou/
Sa primiti doar vesti de bine, in noul an care vine. Aho, aho, sara sfântului vasile, la mulți ani români cu bine. Uratura scurta de anul nou. Jocul caiuților de anul nou. Noi plugari din câmpulung am pus șase boi la plug, că de când.

Alte uraturi de anul nou vedeti aici.

Sa primiti doar vesti de bine, in noul an care vine. Noi suntem studentii buni, nu servim cursuri de luni marti e zi de sarbatoare nu servim. # un an nou mult mai dulce! Uratura de anul nou (versuri): Nu uita nici de clopoțel, buhai sau căciula din piele de cârlan!

Posting Komentar untuk "Uraturi De Anul Nou Haioase"