Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Cristian

Case De Vanzare Cristian

Vezi 21 rezultate pentru case de vanzare cristian sibiu la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 30.500 eur. Tip proprietate apartamente case / vile garsoniere hoteluri pensiuni spatii birouri spatii comerciale spatii industriale terenuri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Case cu 3 dormitoare, living, 2 la cristian va puteți achiziționa case visurilor. Teliu timisu de jos timisu de sus tohanu nou vulcan zarnesti zizin. Aceast imobil are o suprafata utila de 140 mp si este compartimentat astfel:

3 Camere Casa De Vanzare Brasov Judet Cristian 4006016 Www Storia Ro House Styles House Home
vizitati articolul complet aici : https://ro.pinterest.com/pin/834503005944881343/
Profita de preturile avantajoase in cristian in centru sau spre periferie. Case de vânzare cristian, brașov direct de la dezvoltator, fără intermediar sau agenții imobiliare la preturi extraordinare. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de case vile in sibiu.

5 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Suprafata utila 120,0 m2 suprafata terenului 250,0 m2 suprafata construita 132,0 m2 numar camere 4 numar bai 2 anul constructiei 2020 numar niveluri 1 locuri parcare 2 numar bucatarii 1 numar. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Luna septembrie a marcat o creștere ușoară a prețurilor apartamentelor din brașov.

Imobiliare » case de vanzare. Deschiderea este de 19 ml. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria.

Casa De Vanzare In Cristian Sibiu Id 559
vizitati articolul complet aici : https://www.imobileterra.ro/casa-vila-3-camere-de-vanzare-central-266.html
Toate tipurile vanzare (87) inchiriere (43). Cauți mai multe imobiliare de vânzare? 5 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Casa construita pe p+m cu o amprenta la sol de 80mp si cu o suprafața utila de 116 mp dispusa pe.

Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri accesibile. Toate categoriile garsoniere (2) apartamente cu 1 camera (1) apartamente cu 2 camere (9) apartamente cu 3 camere (10) apartamente cu 4 camere (6) case (23) vile (2) spatii comerciale (1) spatii industriale (5). Proprietatea are cca 300 mp utili si este compartimentata astfel:

De vânzare casă în construcție cu amprenta la sol de 116 mp. Se ofera spre vanzare casa individuala cu regim de inaltime parter, etaj si curte individuala, situata in cristian judetul sibiu. Rezultat de cautare pentru case vanzare cristian sibiu în românia.

Poze Casa De Vanzare Cristian Brasov Id 2804 1
vizitati articolul complet aici : http://case.topestate.ro/imagini-casa-de-vanzare-cu-4-camere-330-mp-teren-in-cristian-brasov/2804/
Suprafata utila 120,0 m2 suprafata terenului 250,0 m2 suprafata construita 132,0 m2 numar camere 4 numar bai 2 anul constructiei 2020 numar niveluri 1 locuri parcare 2 numar bucatarii 1 numar. Casa cu 4 camere p e in triplex la cheie finalizare luna mai 2021. Profita de preturile avantajoase in cristian in centru sau spre periferie.

Tki.ro propune spre vanzare in reprezentare exclusiva casa individuala cu o suprafata utila de circa 100 mp alcatuita din 2 corpuri de cladire plus anexe gospodaresti si teren aferent cladit si necladit de 1200 mp, cu.

Case de vanzare in cristian, brasov (comuna). Ofer spre vanzare casa alipita situata in localitatea cristian, in zona de case noi. 1 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Cristian"