Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratia 112 Lunar Sau Trimestrial 2017

Declaratia 112 Lunar Sau Trimestrial 2017

Declaratia 112 lunar sau trimestrial 2019. Se modifica din oficiu perioada fiscala de la luna la trimestru din octombrie 2011, insa in luna.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Declaraţia 112 va putea fi depusă trimestrial. Dacă societatea comercială are 4 salariaţi trece la depunerea lunară a declaraţiei 112 sau poate rămâna la depunere trimestrială? Eu pana in 25.05 stiu ce situatii am pe declaratia 112 a lunii aprilie , asa ca de ce nu o pot depune ?

Declarația 112 Versiune Nouă Anaf Luna Octombrie 2017
vizitati articolul complet aici : https://sfatcontabil.ro/declaratia-112-versiune-noua-anaf-luna-octombrie-2017/
Declaraţia trimestrială va fi depusă şi de persoanele juridice plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor care, în anul anterior, au avut un număr mediu de pînă la trei salariaţi. Daca am trei angajati depun declaratia 112 trimestriali sau llunar ? Formularul 112 se depune lunar.

Declaratia 112 cand se depune lunar si cand se depune trimestrial.

Declaraţia trimestrială va fi depusă şi de persoanele juridice plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor care, în anul anterior, au avut un număr mediu de pînă la trei salariaţi. Perioada fiscala trimestriala sau lunara? „pentru plătitorii de venituri din salarii şi venituri asimilate salariilor.

Raspunsul oferit este in concordanta cu. Termen de depunere si de declarare pentru declaratia 112. Eu pana in 25.05 stiu ce situatii am pe declaratia 112 a lunii aprilie , asa ca de ce nu o pot depune ?

Totul Despre Depunerea Declarației 112 Privind Privind Obligațiile De Plată A Contribuțiilor Sociale și A Impozitului Pe Venit In Patru Intrebări și Răspunsuri Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-22447652-totul-despre-depunerea-declaratiei-112-privind-privind-obligatiile-plata-contributiilor-sociale-impozitului-venit-patru-ntrebari-raspunsuri.htm
În consecinţă, dacă în anul anterior aţi avut un număr mediu de 4 salariaţi, va trebui să depuneţi declaraţia 112 lunar. Perioada fiscala trimestriala sau lunara? Depunerea declaratiei 112 se poate face in nume propriu sau de o persoana imputernicita care detine deja acest certificat.

Adica sa zicem ca indeplinesc conditiile si optez sa fiu trimestrial.

(1) consta in completarea si depunerea a cate unei declaratii pentru fiecare luna din trimestru. Perioada fiscala trimestriala sau lunara? Daca am trei angajati depun declaratia 112 trimestriali sau llunar ?

Se modifica din oficiu perioada fiscala de la luna la trimestru din octombrie 2011, insa in luna. Adica sa zicem ca indeplinesc conditiile si optez sa fiu trimestrial. Declaratia unica 112 se va depune de la 1 octombrie trimestrial de catre contribuabilii mici, aceia care indeplinesc doua conditii:

Declaratia 112
vizitati articolul complet aici : https://www.avocatnet.ro/t1668/declaratia-112.html
(2), în calitate de angajatori sau de persoane asimilate angajatorului, depun trimestrial declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului aceşti contribuabili pot opta până la data de 31 ianuarie 2017 inclusiv, pentru declararea lunară a impozitului pe venitul din salarii şi pe venituri. Declaratia 112 se va depune lunar de catre toti contribuabilii care au angajati, potrivit art. Depunerea declaratiilor fiscale se face in conformitate cu vectorul fiscal inregistrat la administratia teritoriala.

Declaratia 112 cand se depune lunar si cand se depune trimestrial.

Declaraţia trimestrială va fi depusă şi de persoanele juridice plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor care, în anul anterior, au avut un număr mediu de pînă la trei salariaţi. Pentru gociue636 chiar daca este trimestrial poti depune declaratia lunar si sa platesti lunar. Declaratia unica 112 se va depune de la 1 octombrie trimestrial de catre contribuabilii mici, aceia care indeplinesc doua conditii:

Posting Komentar untuk "Declaratia 112 Lunar Sau Trimestrial 2017"