Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Tulcea

Teren De Vanzare Tulcea

Vand teren 1000mp, d.25m, in tulcea, zona i, str pacii, loc drept pentru constructii case, vile, bloc sau schimb cu apartament 2 cam + diferenta. § diguri circa 25 km â all imobiliare constanta ofera spre vanzare in localitatea agigea teren intravilan, in cartier nou de case, suprafata 480 mp, cu alee de acces 19 m.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Terenul se afla la mica distanta de canalul carasuhat și la 15 minute de. Iti punem la dispozitie o oferta bogata cu terenuri de vanzare, in toate zonele care te intereseaza din orasul tau sau in localitatile apropiate. Terenuri de vanzare tulcea la preturi avantajoase.

Teren De Vanzare Tulcea Orizontului Vanzari Terenuri Ieftine
vizitati articolul complet aici : http://terenuri-intravilane.topestate.ro/teren-intravilan-de-vanzare-900-mp-in-zona-orizontului-tulcea/207540/
Vând teren intravilan in baltenii de jos, cu acces la dunare prin drum privat, intr un complex de loturi. Pe storia.ro vei gasi 207 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. § diguri circa 25 km â all imobiliare constanta ofera spre vanzare in localitatea agigea teren intravilan, in cartier nou de case, suprafata 480 mp, cu alee de acces 19 m.

Vand teren 1000mp, d.25m, in tulcea, zona i, str pacii, loc drept pentru constructii case, vile, bloc sau schimb cu apartament 2 cam + diferenta.

Teren intravilan de vanzare situat in zona ultracentrala zona piata noua, oras tulcea, prezentat de europa imo. Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! Vând teren intravilan in baltenii de jos, cu acces la dunare prin drum privat, intr un complex de loturi.

Iti punem la dispozitie o oferta bogata cu terenuri de vanzare, in toate zonele care te intereseaza din orasul tau sau in localitatile apropiate. Teren de vanzare la intrare in sat victoria deschidere drum judetean , panorama spre dunare apa si curent electric usor de racordatextravilan / intravilan extravilan suprafata utila 17 000 m2 pret 4 lei (negociabil). Terenuri de vanzare tulcea la preturi avantajoase.

Intravilan Terenuri In Tulcea Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/teren-intravilan-tulcea
Plantație de meri și struguri de masă. Terenuri de vanzare tulcea la preturi avantajoase. Iti punem la dispozitie o oferta bogata cu terenuri de vanzare, in toate zonele care te intereseaza din orasul tau sau in localitatile apropiate.

Gasesti sute de oferte imobiliare pentru vanzare de terenuri, de diverse suprafete si la preturi accesibile.

Ai o proprietate de vanzare sau pentru inchiriere? Tulcea compus din teren în suprafaţă de 16 533 38 mp sediu administrativ regim de înălţime p 1e în suprafaţă desfăşurată de 1 348 94 mp hale depozite magazii şi şoproane în suprafaţă totală construită de 4 239 20 mp. Terenul de 6.000 de metri pătrați are deschidere la drumul de exploatare de 22 m, forma dreptunghiulară, măsurând 270 m în comuna este situată în partea centrală a județului tulcea, la 25 de km față de reședința de județ pe drumul dj222.

Teren 273,92 mp si casa 79,27 mp tulcea imobil compus din: Agentie imobiliara vanzare teren in tulcea. Toți utilizatorii particulari agenții imobiliare.

Teren Caslita Terenuri In Tulcea Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/terenuri/tulcea/q-teren-caslita/
Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! Vanzare terenuri intravilane in berceni (ilfov). Apartamente de vanzare (1) case de vanzare (1) garsoniere de vanzare (1) terenuri de vanzare (4) spatii comerciale/birouri de vanzare (1).

Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in tulcea | suprafata (mp):

Terenuri de vanzare in tulcea. Toți utilizatorii particulari agenții imobiliare. Terenul de 6.000 de metri pătrați are deschidere la drumul de exploatare de 22 m, forma dreptunghiulară, măsurând 270 m în comuna este situată în partea centrală a județului tulcea, la 25 de km față de reședința de județ pe drumul dj222.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Tulcea"