Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube

Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube

De la lansarea pe youtube în 15 iunie 2012, videoclipul „gangnam style a reușit. Cel mai vizionat videoclip pe youtube din toate timpurile.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Del mar, noua piesă a lui ozuna, cel mai vizionat videoclip în 24 de ore pe youtube sursa: Rebecca black, o tanara de 14 ani, se afla pe primul loc in clasmentul youtube, la categoria ''cel mai vizionat videoclip al anului 2011''. Captura youtube 19 octombrie 2020 04:04 reactualizat la:

Melodia Sud Coreeană Pentru Copii Baby Shark Dance Devine Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube Depășind Despacito A Lui Luis Fonsi Daddy Yankee Asociația Culturală Sarang Hanguk
vizitati articolul complet aici : http://www.saranghanguk.ro/index.php/2020/11/04/melodia-sud-coreeana-pentru-copii-baby-shark-dance-devine-cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube-depasind-despacito-a-lui-luis-fonsi-daddy-yankee/
Acest videoclip a fost, însă, filmat în grecia. Meritul e cu atât mai mare cu cât melodia a fost urcată pe youtube pe 12 ianuarie 2017. Pe 14 februarie a fost practic lansată, iar pe pe 23 aprilie a fost încărcat primul clip pe youtube.

Ea a trecut de 4,4 miliarde de vizualizări.

'despacito', cel mai vizionat videoclip pe youtube, cu 6 miliarde de vizualizări. Canalul de streaming video online youtube a devenit în scurt timp de la lansarea sa în 2005 cel mai popular mod de a vedea videoclipuri, trailere și filmulețe amuzante. Videoclipul a devenit atât de popular încât youtube a fost nevoit să rescrie codul, după ce a ajuns la 2.147.483.647 de vizualizări.

Rebecca black, o tanara de 14 ani, se afla pe primul loc in clasmentul youtube, la categoria ''cel mai vizionat videoclip al anului 2011''. Ce au publicat hackerii în locul melodiei „despacito 10.04.2018 13:37. Despacito', melodia lui luis fonsi şi daddy yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit abc news.

Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube A Fost șters Ce Au Publicat Hackerii In Locul Melodiei Despacito
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube-a-fost-sters-ce-au-publicat-hackerii-in-locul-melodiei-despacito-910276
Canalul youtube împlinește 10 ani de existență, iar google sărbătorește lansarea primei versiuni a serviciului. Charlie bit my finger a fost la un moment dat cel mai vizionat clip de pe youtube. Canalul de streaming video online youtube a devenit în scurt timp de la lansarea sa în 2005 cel mai popular mod de a vedea videoclipuri, trailere și filmulețe amuzante.

Videoclipul a devenit atât de popular încât youtube a fost nevoit să rescrie codul, după ce a ajuns la 2.147.483.647 de vizualizări.

Despacito', melodia lui luis fonsi şi daddy yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit abc news. Este urmat de ed sheeran cu 'shape of you', cu aproape 4 miliarde de vizualizări, şi de wiz khalifa, cu 'see you again', care are un număr similar. Meritul e cu atât mai mare cu cât melodia a fost urcată pe youtube pe 12 ianuarie 2017.

Despacito', melodia lui luis fonsi şi daddy yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit abc news. Daca ai sugestie de videoclip te rog sa o lasi in sectiunea de comentari. Cele mai vizionate videoclipuri de pe youtube din toate timpurile.

Melodia Sud Coreeană Pentru Copii Baby Shark Dance Devine Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube Depășind Despacito A Lui Luis Fonsi Daddy Yankee Asociația Culturală Sarang Hanguk
vizitati articolul complet aici : http://www.saranghanguk.ro/index.php/2020/11/04/melodia-sud-coreeana-pentru-copii-baby-shark-dance-devine-cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube-depasind-despacito-a-lui-luis-fonsi-daddy-yankee/
'despacito' este cel mai vizualizat clip de pe youtube, având 1,9 miliarde de vizualizări în plus faţă de orice alt video de pe această platformă. Ea a trecut de 4,4 miliarde de vizualizări. Psy a făcut anunţul pe pagina sa de twitter duminică dimineaţa.

Canalul youtube împlinește 10 ani de existență, iar google sărbătorește lansarea primei versiuni a serviciului.

Dintre toate tipurile de conținut urcate pe youtube, cele mai populare și cele care ating recorduri de vizualizări sunt videoclipurile muzicale. Cele mai vizionate videoclipuri muzicale de pe youtube în românia. Melodia sa, ''friday'', a fost urmarita de peste 180 milioane utilizatori.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube"