Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ce Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B?

Ce Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B?

Unui autovehicul din categoria b i se poate ataşa o remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg sau o remorcă, dar care, împreună cu autovehiculul trăgător de categorie b, să nu depăşească 4250 kg. Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depășește 3.500 kg și al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8; Dar nici la categoria b+e nu ma incadrez deoarece legislatia spune : B o remorcă sau o semiremorcă, cu masa maximă autorizată de până la 1 t;

Scoala De Soferi Scorpion
vizitati articolul complet aici : https://www.scoalascorpion.ro/index.php/component/keenitportfolio/portfolio/11
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra daca se poate. O remorcă sau o semiremorcă, cu masa maximă autorizată de până la 1 t; O remorcă, dar care, împreună cu autovehiculul trăgător de categorie b, să nu depăşească 4250 kg.

O remorcă, dar care, împreună cu autovehiculul trăgător de categorie b, să nu depăşească 4250 kg.

Unui autovehicul din categoria b i se poate ataşa o remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg sau o remorcă, dar care, împreună cu autovehiculul trăgător de categorie b, să nu depăşească 4250 kg. Intrebare postata de tuila andreea in 12 aprilie 2013 in chestionare auto. O remorca sau o semiremorca, cu masa maxima autorizata de pana la 1 t

O remorcă, dar care, împreună cu autovehiculul trăgător de categorie b, să nu depăşească 4250 kg. O remorca usoara, a carei masa sa nu depaseasca 750 kg; Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b?

Chestionare Auto Drpciv 2021 Categoria B C D A Teste Auto Gratuite
vizitati articolul complet aici : https://chestionare-az.ro/chestionare-auto-drpciv/
Categoria b conform prevederilor la litera f pct.3 din anexa nr. O remorcă a cărei masă totală maximă autorizată să nu depăşească 750 kg; Inscrieri online permis / atestate.

O remorca usoara, a carei masa sa nu depaseasca 750 kg;

O remorca usoara, a carei masa sa nu depaseasca 750 kg. Unui autovehicul din categoria b i se poate ataşa o remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg sau o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg, cu condiţia ca masa totală maximă autorizată a ansamblului format din remorcă şi un autovehicul trăgător din categoria b să nu depăşească 4250 kg. Ulterioare, la categoria b se incadreaza, citez:

Posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria b are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3500kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750kg. O remorca sau o semiremorca, cu. Unul din raspunsuri este ,,o remorca, dar care, impreuna cu autovehiculul tragator de categorie b, sa nu depaseasca 4250 kg,, desi vehiculele din categoria b nu au voie sa depaseasca mai mult de 3500 kg???

Cand Ai Nevoie De Un Permis Auto Categoria E Si Cum Il Obtii Wonder Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.wonder.ro/cand-ai-nevoie-de-un-permis-auto-categoria-e-si-cum-il-obtii/
Ce se poate ataşa unui autovehicul din categoria b? Ce se poate atasa unui autovehicul din categoria b? Triciclurile sau cvadriciclurile avand masa proprie peste 550kg.

O remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg;

O remorcă uşoară, a cărei masă să nu depăşească 750 kg; O remorca, dar care, impreuna cu autovehiculul tragator de categorie b, sa nu depaseasca 4250 kg. Posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria b are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3500kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750kg.

Posting Komentar untuk "Ce Se Poate Atasa Unui Autovehicul Din Categoria B?"